Mere viden om….

Uddannelse:

Kiropraktorer uddannes idag på Syddansk Universitet i Odense gennem en 5-årig kandidatuddannelse i klinisk biomekanik, samt yderligere en 1-årig turnusuddannelse hos en praktiserende kiropraktor, hvorefter der opnås autorisation som kiropraktor. Ud over at mange kiropraktorer arbejder i privat praksis er kiropraktik en forskningsbaseret uddannelse hvor et stigende antal studerende efter endt uddannelse forbliver i forskerverdenen.

læs mere på hjemmesiden for dansk kiropraktor forening på…. http://www.danskkiropraktorforening.dk


og direkte på uddannelsens hjemmeside på…. http://www.sdu.dk/Uddannelse/Kandidat/Klinisk_biomekanik

Fysioterapeuter uddannes idag på professionshøjskoler 10 forskellige steder i landet. Uddannelsen er normeret til 3½ år. Uddannelsen er indholdsmæssigt bygget op i 14 tematiske moduler, der afsluttes med et professionsbachelorprojekt.Formålet med uddannelsen til professionsbachelor i fysioterapi er at kvalificere den studerende til efter endt uddannelse at kunne fungere selvstændigt som fysioterapeut og til at indgå i et fagligt og tværfagligt samarbejde.

læs mere på hjemmesiden for danske fysioterapeuter her 

fysioterapeutuddannelsen

Statsautoriseret fodterapeuter uddannes idag på 1½ år enten på skolen i København eller Randers. I København ligger Fodterapeutskolen i Titangade 13A og i Randers er uddannelsen en del af Tradium der har til huse på Vester Allé 26.


læs mere på hjemmesiden for foreningen for statsautoriserede fodterapeuter … 

Fodterapeutuddannelsen

Gode sundhedsportaler:

www.sundhed.dk

Din vej ind til det offentlige sundhedssystem

www.patienthaandbogen.dk
Opslagsværk om sygdom/sundhed skrevet i et sprog alle kan forstå. Kort og præcist præsenteret.


www.iform.dk
Endnu en god side til at komme i form. De vil nok prøve at prakke dig et abonnement af deres blad på, men hva’ pokker…se om du kan modstå fristelsen


Især kan vi godt lide deres løberute-opmåler “ruteplanner” her kan du på et kort indtegne den rute du vil løbe/har løbet og se hvor lang den er….eller brug andre brugeres ruteforslag i dit område.

www.motiondanmark.dk
Ligeledes masser af information om træning og diverse programmer der kan få dig igang og inspirerer dig. Visse sider her kræver dog at du opretter en gratis profil…..hmmm al den registrering…

APP’s til smartphone:

​Er du den heldige ejer af en smartphone kan du gøre brug af en del gratis app’s som kan gavne dit helbred, her et par eksempler:

Nike training club
Desværre kun til iPhone. Men gode små programmer med video til at guide dig gennem en god gang træning, om du er begynder, mellem eller en af de seje. Desuden er det øvelser uden brug af alt for meget udstyr….selv om de nok gerne vil lokke dig til at købe lidt nike tøj

Endomondo

En god app til at tracke din løbe, cykle, kajak eller andet-rute. Kan give en masse tal om hvordan du klare dig. Desuden er det kommunikation a la facebook til folk med samme interesse, ja faktisk kan de heppe på dig online mens du løber….sejt!​

7 Minute workout -app

Findes både til iphone og android systemer. God app der guider dig gennem 7 minutters god solid træning til de vigtigste muskler.......kom nu!! 7 minutter må du da have plads til i din travle hverdag :)

Klinik for kiropraktik og fysioterapi v/Bo Kempf
Klintevej 6A
5300 Kerteminde

Klinikken på klintevej

CVR: ​19521435

Find os

Klintevej 6A

5300 Kerteminde

Kontakt os